Mama & Baby Yoga

In de Mama & Baby yogalessen van Mammado doen we oefeningen om het lichaam te laten herstellen van de zwangerschap en de bevalling. De oefeningen zorgen ervoor dat het lichaam van binnenuit weer sterk en soepel wordt.  We geven speciale aandacht aan de schouders en bovenrug, maar zeker ook aan buik, bekken en bekkenbodem. Aan het eind sluiten we af met een liggende ontspanningsoefening.

We oefenen in verschillende houdingen, zoals zittend, lopend, in hand-kniestand en liggend. Soms samen met de baby, soms met de baby in de buurt. Deze oefeningen zijn makkelijk thuis uit te voeren.

Tijdens de lessen gaat het erom dat je quality time ervaart, zowel voor jezelf als samen met je kindje. De lessen zijn een moment waarin je aandacht aan jezelf geeft, in een periode waarin je juist veel aan je kindje geeft.

De lessen geven je:
– een veilige omgeving om te herstellen en kracht op te bouwen
– een soepel lichaam
– ontspanning voor lichaam en geest
– verlichting van eventuele klachten als blaasproblemen
– plezier en ontspanning met je kindje
– contact met andere moeders
– een voortzetting van je yogabeoefening

Je kunt al snel na de bevalling meedoen met de Mama & Baby yoga. Zodra je je goed genoeg voelt om je buitenshuis te begeven ben je van harte welkom. Meestal is dit na zo’n 3-4 weken of, bij een keizersnee, zodra de wond genezen is.

Zie voor data en tijden het kopje ´tijden/prijzen´

Na deze lessen kun je doorstromen naar de postnatale yogalessen op woensdagavond.

 20180316_104211-zwartwit-1